Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham kent slechte generale in aanloop naar clash met Ajax

Tottenham kent slechte generale in aanloop naar clash met Ajax

27 apr 2019, 17:20

Tottenham heeft zaterdagmiddag de eerste nederlaag in het nieuwe 'Tottenham Hotspur Stadium' geleden. West Ham United was met 0-1 te sterk. The Spurs kennen daarmee een slechte generale in aanloop naar het thuisduel met Ajax in de halve finale van de Champions League van aankomende dinsdag.

De ploeg van coach Mauricio Pochettino zocht naar een openingsdoelpunt, maar kwam tot weinig echte grote kansen. Michail Antonio werd aan de andere kant met een voorzet op maat weggestuurd door Marko Arnautovic. Hij faalde niet oog in oog met Spurs-doelman Hugo Lloris. Invaller Vincent Janssen zag in blessuretijd een schot en een kopbal gestopt worden.

In de strijd om de derde en vierde plaats plaats geeft Tottenham door de nederlaag concurrenten Chelsea en Arsenal de mogelijkheid om dichterbij te komen. Beide clubs komen zondag in actie.

René: 'Ajax is favoriet tegen Tottenham'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.