Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham huurt Gedson voor anderhalf jaar van Benfica

Tottenham huurt Gedson voor anderhalf jaar van Benfica

15 jan 2020, 11:30

Tottenham Hotspur huurt de Portugees Gedson Fernandes de komende achttien maanden van Benfica. De Spurs hebben ook een optie bedongen om de 21-jarige middenvelder te kopen.

Gedson is afkomstig uit de jeugdopleiding van Benfica, waar hij in 2018 in het eerste elftal debuteerde. Vorig seizoen werd hij met de club uit Lissabon landskampioen. Hij kwam bij Benfica tot 53 wedstrijden - in alle competities - en scoorde drie keer.

Tottenham Hotspur, dat met José Mourinho ook een Portugese trainer heeft, staat op de achtste plaats in de Premier League. De finalist van de Champions League van vorig seizoen verloor in de competitie al acht keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.