Tottenham Hotspur verspeelt ook bij Burnley punten

7 mrt 2020, 21:45

Tottenham Hotspur zakt steeds verder weg. Het elftal van trainer José Mourinho kwam zaterdag bij Burnley niet verder dan 1-1 en staat in de Premier League nu op de achtste plaats.

Chris Wood bracht Burnley al in de 13e minuut op voorsprong. De gelijkmaker kwam kort na rust op naam van Dele Alli. De aanvaller benutte een strafschop. Oud-PSV'er Steven Bergwijn deed de gehele wedstrijd mee bij de Spurs en kreeg in de slotfase een gele kaart. Erik Pieters bleef bij Burnley, de nummer 10, op de reservebank.

Tottenham behaalde slechts één punt uit de laatste drie competitieduels. Woensdag werd de Londense club in de FA Cup uitgeschakeld door hekkensluiter Norwich City. In de Champions League moet Tottenham komende dinsdag in Duitsland tegen RB Leipzig een achterstand van 1-0 uit de eerste wedstrijd zien weg te werken.