Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham Hotspur verliest ondanks goal Bergwijn van Wolverhampton Wanderers

Tottenham Hotspur verliest ondanks goal Bergwijn van Wolverhampton Wanderers

1 mrt 2020, 18:14

Ondanks een doelpunt van Steven Bergwijn heeft Tottenham Hotspur de competitiewedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers verloren. Het duel in Londen eindigde in 3-2 voor de bezoekers, die de Spurs ook passeren op de ranglijst.

Tottenham raakt door de nederlaag verder achterop in de strijd om de vierde plaats in de Premier League. Chelsea staat vierde met 45 punten, vijf punten meer dan de Spurs. Wolverhampton heeft net als Manchester United twee punten meer dan Tottenham. United bleef bij Everton op 1-1 steken.

Bergwijn opende de score voor de Spurs in de dertiende minuut. Het was zijn tweede competitietreffer. Via Matt Doherty kwam Wolverhampton op gelijke hoogte. Op aangeven van Dele Alli bezorgde Serge Aurier de ploeg van coach José Mourinho opnieuw de voorsprong. In de tweede helft maakte Diogo Jota de 2-2. Raúl Jiménez maakte op aangeven van Jota de 2-3.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.