Terug

Volg Vandaag Inside

'Tottenham Hotspur verlangt ruim 30 miljoen euro voor Steven Bergwijn'

'Tottenham Hotspur verlangt ruim 30 miljoen euro voor Steven Bergwijn'

6 juni 2022, 14:14

Tottenham Hotspur wil rond de 30 miljoen euro ontvangen voor Steven Bergwijn. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano. Bergwijn hoopt na de interlandbreak een nieuwe club te kunnen vinden en wordt al sinds januari in verband gebracht met Ajax.

Naast de Amsterdammers zijn er meerdere clubs geïnteresseerd in de aanvaller. Bergwijn heeft nog een contract tot medio 2025 bij The Spurs. Ajax werkt momenteel aan de deal, maar wacht nog op een akkoord met de club uit Londen.

Bergwijn heeft niet het idee dat er nog een hoofdrol bij Tottenham Hotspur voor hem in het verschiet ligt. Hij moet daar concurreren met onder anderen Harry Kane en Son Heung-min, respectievelijk de spits van de Engelse nationale ploeg en de gedeeld topscorer van afgelopen seizoen in de Premier League. 'Ik kan ook niet bij Oranje blijven komen zonder dat ik bij mijn club speel', zei de aanvaller vlak voor een training van Oranje in de aanloop naar het uitduel van woensdag met Wales in de Nations League.

Toch is Bergwijn ook met weinig speeltijd bij de Spurs belangrijk voor Oranje. Vrijdagavond tegen België maakte hij alweer zijn vijfde doelpunt in de laatste vier interlands. Louis van Gaal was na de winst op de 'Rode Duivels' (1-4) lyrisch over de 24-jarige Amsterdammer. 'Depay en Bergwijn kunnen net zo belangrijk worden als Robin van Persie en Arjen Robben op het WK van 2014', jubelde de bondscoach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.