Terug

Volg Vandaag Inside

‘Tottenham Hotspur titelkandidaat als het Hakim Ziyech haalt’

‘Tottenham Hotspur titelkandidaat als het Hakim Ziyech haalt’

3 nov 2022, 10:45

Tottenham Hotspur doet er goed aan om zich bij Chelsea te melden voor Hakim Ziyech. Dat stelt Rafael van der Vaart. Volgens de analist kan de aanvallende middenvelder iets toevoegen aan de selectie van de Spurs. 

“Ik zou Tottenham een club voor hem vinden”, zegt van der Vaart bij Ziggo Sport, als het gaat over de toekomst van Ziyech. “Hij is juist geschikt voor het systeem van Antonio Conte. Als ze hem erbij halen, denk ik echt dat Tottenham een titelkandidaat kan zijn in de Premier League. Dat meen ik serieus.”

De ploeg van Conte kan wel een creatieve speler als Ziyech gebruiken, meent de voormalig middenvelder. “Dat niet alleen Son Heung-min en Harry Kane het moeten doen. Ziyech kan out-of-the-box denken. Ik roep dit al jaren, maar Daniel Levy (De eigenaar van Tottenham, red.) luistert niet..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.