Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham Hotspur strikt langverwachte nieuwe trainer!

Tottenham Hotspur strikt langverwachte nieuwe trainer!

6 juni 2023, 12:29

Tottenham Hotspur heeft de 57-jarige Australische coach Ange Postecoglou aangesteld als hun nieuwe trainer. Na een succesvolle periode bij Celtic, waar hij dit seizoen de Schotse landstitel, de beker en de League Cup veroverde, heeft Postecoglou besloten om de uitdaging aan te gaan in Londen.

De Australiër heeft een contract voor maar liefst vier seizoenen ondertekend bij de club. De aanstelling van Postecoglou komt na eerdere geruchten dat Tottenham geïnteresseerd was in Arne Slot, de huidige trainer van Feyenoord. Echter heeft Slot besloten zijn contract bij Feyenoord te verlengen, waardoor Tottenham op zoek moest naar een alternatief. Die hebben ze nu gevonden in de persoon van Postecoglou.

Postecoglou heeft al een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Als bondscoach van Australië leidde hij zijn land naar het WK van 2014 en 2018. Nu hoopt hij zijn stempel te drukken op Tottenham Hotspur, dat dit seizoen teleurstellend als achtste eindigde in de Premier League en daardoor geen Europees voetbal zal spelen komend seizoen. Daniel Levy, de voorzitter van Tottenham Hotspur, is verheugd met de komst van Postecoglou. Hij prijst de aanvallende speelstijl die de Australiër met zich meebrengt en is ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om het team naar nieuwe successen te leiden. Met de aanstelling van Postecoglou hoopt Tottenham Hotspur een frisse wind te laten waaien door de club en de teleurstelling van afgelopen seizoen achter zich te laten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.