Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham Hotspur moet Son weken missen

Tottenham Hotspur moet Son weken missen

18 feb 2020, 14:26

Son Heung-min staat enkele weken aan de kant bij Tottenham Hotspur. De aanvaller uit Zuid-Korea laat zich snel opereren aan een breuk in zijn rechterarm.

Son liep de blessure zondag op tijdens de gewonnen uitwedstrijd tegen Aston Villa (2-3). De ploeggenoot van Steven Bergwijn had met twee doelpunten een groot aandeel in die zege.

Tottenham Hotspur stuit woensdag op RB Leipzig in de achtste finales van de Champions League. Voor komende zaterdag staat een uitwedstrijd tegen Chelsea in de Premier League op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.