Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham Hotspur met kleine zege naar PSV

Tottenham Hotspur met kleine zege naar PSV

20 okt 2018, 20:05

LONDEN (ANP) - Tottenham Hotspur heeft in de Premier League voor de vierde achtereenvolgende keer gewonnen. De Londenaren waren in de derby tegen West Ham United met 0-1 te sterk.

Het enige doelpunt kwam op naam van Erik Lamela. De Argentijn kopte kort voor rust van dichtbij raak. Het was voor Lamela zijn vijfde doelpunt in de laatste zeven duels van de Spurs, die de vorige drie duels in de competitie afrekenden met Brighton (1-2), Huddersfield (0-2) en Cardiff (1-0).

Tottenham heeft na negen wedstrijden 21 punten, net zoveel als Chelsea. Koploper Manchester City heeft twee punten meer. In de Champions League neemt Tottenham het woensdag in Eindhoven op tegen PSV. Beide clubs zijn na twee speelronden nog zonder punten.

Christian Eriksen en Mousa Dembélé maakten na een tijdje afwezigheid wegens blessures weer deel uit van de selectie van de Spurs. Beide middenvelders kwamen als invaller binnen de lijnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.