Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham Hotspur meldt zich naast Slot nu ook voor Kökçü

Tottenham Hotspur meldt zich naast Slot nu ook voor Kökçü

19 mei 2023, 19:58

Tottenham Hotspur FC zou, naast de interesse in trainer Arne Slot, ook graag aanvoerder Orkun Kökçü willen overnemen van Feyenoord. Dat meldt 1908.nl.

Het nieuwsplatform meldt dat Tottenham de middenvelder al langer volgt. De club uit Londen zou de Feyenoorder intensief gescout hebben. Kökçü zou zelfs al in gesprek zijn met 'The Spurs'. De Londenaren hebben zich echter nog niet bij Feyenoord gemeld.

Naast Tottenham zouden ook Arsenal, Manchester United, Liverpool, Brighton & Hove Albion, Aston Villa, Wolverhampton Wanderers, West Ham United, Nottingham Forest en Leicester City zich willen versterken met de Feyenoorder.

Het contract van Kökçü in De Kuip loopt tot medio 2025. De Rotterdammers zouden zo’n veertig miljoen euro willen ontvangen voor hun huidige aanvoerder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.