Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham Hotspur maakt er zes bij Everton

Tottenham Hotspur maakt er zes bij Everton

23 dec 2018, 19:58

LIVERPOOL (ANP) - Tottenham Hotspur heeft Everton in Liverpool een pak slaag gegeven. Het werd op Goodison Park maar liefst 6-2 voor de Spurs. Son Heung-min en Harry Kane waren beiden twee keer trefzeker voor de bezoekers.

Bij rust leidde Tottenham Hotspur al met 3-1. Everton nam via Theo Walcott nog wel de leiding, maar in het tijdsbestek van twintig minuten waren de Spurs vier keer trefzeker. Ook Dele Alli en Christian Eriksen scoorden. Voor Eriksen was het zijn 43e goal in dienst van de Londense club en daardoor passeerde hij Gareth Bale.

Het is de derde keer dat Everton zes goals incasseert in een thuiswedstrijd in de Premier League. In 2014 won Chelsea met 6-3 in Liverpool en in 2009 was Arsenal er met 6-1 te sterk.

Door de zege verkleinde Tottenham Hotspur (42 punten) het gat met nummer twee Manchester City tot twee punten. City verloor zaterdag verrassend met 3-2 van Crystal Palace. Liverpool is koploper met 48 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.