Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham Hotspur laat Mourinho weer lachen

Tottenham Hotspur laat Mourinho weer lachen

21 mrt 2021, 23:43

Tottenham Hotspur doet in de Premier League nog volop mee in de strijd om kwalificatie voor de Champions League. De ploeg van coach José Mourinho versloeg middenmoter Aston Villa met 2-0. Voor de bezoekers uit Londen kwamen Carlos Vinícius en Harry Kane (strafschop) tot scoren. Voor Kane was het zijn zeventiende competitietreffer. Hij heeft dit seizoen ook al dertien assists op zijn naam.

De Spurs hadden nog iets goed te maken voor de pijnlijke uitschakeling donderdag door Dinamo Zagreb in de Europa League. Mourinho liet zich in Kroatië na de nederlaag van 3-0 in de verlenging kritisch uit over zijn spelers, die hij onder meer een slechte instelling verweet. Hij bood aan de fans van Tottenham zijn excuses aan voor de wanprestatie in Zagreb.

Drie dagen later waren de Spurs in Birmingham weer redelijk goed bij de les. Bij Aston Villa viel Anwar El Ghazi na een uur in. Steven Bergwijn loste kort daarna bij Tottenham de Argentijn Giovani Lo Celso af.

De Spurs staan op de zesde plek, met 3 punten minder dan nummer 4 Chelsea. Aston Villa bezet de tiende plek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.