Tottenham Hotspur kan niet winnen ondanks vroege voorsprong

27 dec 2020, 23:22

Tottenham Hotspur heeft ondanks een vroege voorsprong punten verspeeld tegen Wolverhampton Wanderers. De ploeg van coach José Mourinho bleef op 1-1- steken en is al vier competitiewedstrijden zonder zege.

De Spurs komen op 26 punten en staan daarmee vijfde. Koploper Liverpool, dat eerder op de avond op 1-1 bleef steken tegen West Bromwich Albion, heeft vier punten meer.

Tanguy N'Dombele bracht de bezoekers uit Londen al in de eerste minuut van de wedstrijd op voorsprong. De Fransman schoot van afstand raak. Wolverhampton probeerde op gelijke hoogte te komen, maar miste kansen via Fábio Silva en Rúben Neves. Enkele minuten voor tijd was het alsnog raak. Romain Saïss kopte binnen bij een corner.

Steven Bergwijn viel in de tweede helft in bij Tottenham. Ki-Jana Hoever bleef bij de Wolves de hele wedstrijd op de bank.