Terug

Volg Vandaag Inside

Sissoko mogelijk toch fit genoeg voor Ajax-thuis

Sissoko mogelijk toch fit genoeg voor Ajax-thuis

29 apr 2019, 17:21

Moussa Sissoko is dinsdagavond mogelijk op tijd fit voor de thuiswedstrijd van Tottenham Hotspur tegen Ajax in de halve finales van de Champions League. De middenvelder hervatte maandag de training van de nummer drie van de Premier League. Trainer Mauricio Pochettino moet nu beslissen of de fysiek sterke Fransman kan spelen.

Jan Vertonghen trainde ook mee met de Spurs. De verdediger kreeg zaterdag rust bij de thuiswedstrijd tegen West Ham United. De oud-aanvoerder van Ajax had lichte klachten aan een dijbeen. De Belg vertrouwde Engelse verslaggevers toe dat het duel met zijn oude club uit Amsterdam voor hem niet in gevaar is.

Trainer Pochettino mist zijn geblesseerde topschutter Harry Kane. Son Heung-min moet een schorsing van een duel uitzitten. Tottenham Hotspur heeft Vincent Janssen niet ingeschreven voor de Champions League. Michel Vorm is dit seizoen niet de tweede maar de derde doelman van de Spurs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.