Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham Hotspur - Fulham uitgesteld vanwege coronavirus

Tottenham Hotspur - Fulham uitgesteld vanwege coronavirus

30 dec 2020, 18:10

De competitiewedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Fulham in de Premier League gaat woensdag niet door. Fulham had om uitstel gevraagd omdat meerdere spelers en stafleden zijn besmet met het coronavirus. De Engelse bond ging akkoord met het verzoek van Fulham.

Maandag ging de wedstrijd tussen Everton en Manchester City al niet door vanwege corona. In de week van kerst werden in de Premier League 18 mensen positief getest, een record dit seizoen.

Het idee bij steeds meer mensen in de Engelse competitie is nu om de competitie voor een paar weken helemaal stil te leggen. Vooralsnog gebeurt dat niet.

Tottenham-trainer José Mourinho was niet blij met de manier waarop de Engelse bond te werk ging. "De wedstrijd begint om 19.00 uur. We weten nu nog steeds niet of we moeten spelen. De beste competitie in de wereld", schreef hij een aantal uren voor de wedstrijd op Instagram.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.