Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham geeft supporters geld terug na 6-1 nederlaag tegen Newcastle

Tottenham geeft supporters geld terug na 6-1 nederlaag tegen Newcastle

25 apr 2023, 16:20

Supporters van Tottenham Hotspur die zondag getuige waren van de nederlaag van 6-1 bij Newcastle United, krijgen hun geld terug. Dat hebben de spelers gezamenlijk besloten, meldt de Engelse topclub.

"Wij begrijpen jullie frustratie en woede", schrijft de selectie in een verklaring. "We weten dat woorden in dit soort situaties niet genoeg zijn, maar geloof ons, een nederlaag als deze doet pijn. We waarderen jullie steun, zowel in thuis- als uitwedstrijden. Met dit in gedachten willen we de fans de kosten van hun wedstrijdkaartjes op St James' Park vergoeden."

De spelers laten het daar niet bij en beloven beterschap. "We weten dat dit niets verandert aan wat er zondag is gebeurd en we zullen er alles aan doen om de zaken recht te zetten, te beginnen donderdagavond tegen Manchester United."

Interim-coach Cristian Stellini werd een dag na de ruime nederlaag ontslagen bij Tottenham Hotspur, dat op de vijfde plaats staat en ver weg is van deelname aan de Champions League komend seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.