Terug

Volg Vandaag Inside

'Tottenham en Inter akkoord over transfer Eriksen'

'Tottenham en Inter akkoord over transfer Eriksen'

24 jan 2020, 19:47

Internazionale neemt Christian Eriksen over van Tottenham Hotspur. De goed ingevoerde Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport meldt dat de twee topclubs in hoofdlijnen akkoord zijn over een transfer van de 27-jarige middenvelder. Maandag zou de overgang officieel afgerond moeten worden.

Het contract van Eriksen bij de Spurs loopt na dit seizoen af. De Deen is bezig aan zijn zevende seizoen bij de Londense club. Daarvoor voetbalde Eriksen bij Ajax, waarmee hij meerdere landstitels won.

Dit seizoen kwam Eriksen in twintig competitiewedstrijden (waarvan tien als basisspeler) tot twee doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.