Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham begint seizoen met winst

Tottenham begint seizoen met winst

11 aug 2018, 17:33

NEWCASTLE (ANP) - Tottenham Hotspur is het seizoen in de Engelse Premier League begonnen met een uitoverwinning bij Newcastle United: 1-2. Alle doelpunten vielen al voor rust in het St. James' Park.

De Spurs kwamen al na acht minuten op voorsprong via een doelpunt waarvoor de doellijntechnologie nodig was. Jan Vertonghen kopte van dichtbij tegen de onderkant van de lat, waarna de bal via doelman Martin Dubravka uit het doel leek te blijven. De videobeelden lieten een ander beeld zien.

Lang genoot Tottenham niet van de voorsprong. Binnen drie minuten stond het alweer gelijk via Joselu. Middenvelder Dele Alli zette de Spurs na achttien minuten opnieuw op voorsprong met een rake kopbal, op aangeven van Serge Aurier. Het bleek de beslissende treffer, al was de thuisploeg vijf minuten voor tijd nog dicht bij de gelijkmaker. Invaller Salomón Rondón zag zijn inzet tegen de lat belanden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.