Terug

Volg Vandaag Inside

Tot 31 augustus geen voetbal met fans in Duitsland en België

Tot 31 augustus geen voetbal met fans in Duitsland en België

15 apr 2020, 23:01

In elk geval tot 31 augustus is er geen profvoetbal in Duitsland en België mogelijk met publiek. Bondskanselier Angela Merkel heeft volgens Duitse media woensdag afgesproken met de deelstaten dat tot die datum alle grote evenementen vanwege de uitbraak van het coronavirus nog verboden zijn.

Ook de wedstrijden in het profvoetbal vallen daaronder. De clubs in de Bundesliga hebben inmiddels wel grotendeels de training hervat, zij het onder strikte voorwaarden. Ze bereiden zich voor op een mogelijke hervatting van het seizoen op de kortere termijn, zonder publiek.

De gedetailleerde invulling van de maatregel wordt aan de afzonderlijke deelstaten overgelaten.

In België werd een vergelijkbare maatregel afgekondigd. Mogelijk dat daardoor ook het nieuwe seizoen begint zonder publiek. Vrijwel alle Belgische clubs voelen er weinig voor het huidige seizoen in de komende zomer nog uit te spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.