Terug

Volg Vandaag Inside

Komende maand geen supporters bij wedstrijden Serie A

Komende maand geen supporters bij wedstrijden Serie A

4 mrt 2020, 22:28

Bij sportevenementen in Italië mogen tot 3 april geen toeschouwers komen. De Italiaanse regering heeft dit woensdag, min of meer als verwacht, besloten in verband met de uitbraak van het nieuwe coronavirus in het noorden van het land. Premier Giuseppe Conte heeft dit in een videoboodschap laten weten.

Het verbod geldt vooral wedstrijden die in zalen of stadions worden afgewerkt. Over de grote wielerwedstrijden die de komende weken op het programma staan is geen uitspraak gedaan, al hebben meerdere ploegen zich hiervoor al teruggetrokken.

In de Serie A, de belangrijkste voetbalcompetitie van het land, werden de afgelopen weken al wedstrijden zonder publiek gespeeld dan wel uitgesteld. Ook werden internationale toernooien in diverse sporten afgelast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.