Terug

Volg Vandaag Inside

Topscorer Eredivisie voor het eerst opgeroepen voor Nigeria

Topscorer Eredivisie voor het eerst opgeroepen voor Nigeria

4 mrt 2020, 18:49

Cyriel Dessers is voor de eerste keer opgeroepen voor de selectie van het Nigeriaanse voetbalelftal. De topscorer van de eredivisie zei in een eerste reactie "ongelooflijk trots" te zijn.

Bondscoach Gernot Rohr nam hem op in zijn uit 24 spelers bestaande selectie voor de interland tegen Sierra Leone in de kwalificaties voor de Afrika Cup. Dessers, die een Belgische vader en een Nigeriaanse moeder heeft, speelde eerder wel als jeugdinternational voor België.

"Ik ben ongelooflijk trots op deze uitverkiezing", zegt Dessers. "Het is een heel grote eer en ik kan niet wachten voor de eerste keer het groen-witte shirt van Nigeria te dragen. Ik kijk uit naar de komende interlandperiode."

Dessers, die ook bij NAC Breda en FC Utrecht speelde, scoorde dit seizoen tot nu toe 15 keer in de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.