Terug

Volg Vandaag Inside

Topschutter Vardy langer bij Leicester City

Topschutter Vardy langer bij Leicester City

9 aug 2018, 22:01

LEICESTER (ANP) - Jamie Vardy blijft Leicester City trouw. De Engelse spits verlengde aan de vooravond van het nieuwe Engelse voetbalseizoen zijn contract bij de 'Foxes' tot medio 2022. De 31-jarige Vardy begint aan zijn zevende seizoen bij Leicester City.

De Engelse aanvaller was de hoofdrolspeler tijdens het seizoen 2015-2016. Vardy leidde Leicester City met 24 doelpunten tot ieders verrassing naar de titel in de Premier League. Het jaar daarop scoorde hij dertien keer, afgelopen seizoen kwam Vardy tot twintig treffers in de Engelse topcompetitie. Leicester City opent de Premier League vrijdag op Old Trafford tegen Manchester United.

Vardy behoorde tot de Engelse selectie op het WK, waar hij wel veelal als reserve fungeerde. Engeland eindigde in Rusland op de vierde plaats. In 26 interlands kwam de spits tot zeven doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.