Terug

Volg Vandaag Inside

Topper voor arbiter Makkelie in Champions League

Topper voor arbiter Makkelie in Champions League

25 apr 2021, 12:37

De UEFA heeft Danny Makkelie aangesteld als scheidsrechter bij het duel tussen Real Madrid en Chelsea in de halve finales van de Champions League. De Europese topper begint dinsdag om 21.00 uur in Madrid. De return is een week later in Londen.

Makkelie kreeg afgelopen week ook al goed nieuws van de UEFA. Samen met Björn Kuipers is hij aangewezen als scheidsrechter voor het EK komende zomer. Makkelie (38) debuteert als hoofdarbiter op een eindtoernooi.

Makkelie, parttime politieagent, fluit sinds 2011 op internationaal niveau. Hij was als videoarbiter actief op het WK 2018 en had vorig jaar de leiding bij de finale van de Europa League, tussen Sevilla en Internazionale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.