Terug

Volg Vandaag Inside

Topper tussen Arsenal en Liverpool onbeslist

Topper tussen Arsenal en Liverpool onbeslist

3 nov 2018, 21:37

LONDEN (ANP) - De topper in de Engelse Premier League tussen Arsenal en Liverpool heeft geen winnaar opgeleverd. Het duel in Londen eindigde in 1-1. James Milner zette Liverpool na een uur spelen ietwat tegen de verhoudingen in op voorsprong, Alexandre Lacazette voorkwam een kleine tien minuten voor tijd een nederlaag voor de thuisploeg.

Liverpool, waar Virgil van Dijk opviel met drie gevaarlijke kopballen op het doel van keeper Bernd Leno, blijft ongeslagen én koploper. Manchester City kan zondag bij winst op Southampton wel de koppositie overnemen. Arsenal handhaafde zich op de vierde plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.