Terug

Volg Vandaag Inside

Topofficials Juventus geschorst om beledigen scheidsrechter

Topofficials Juventus geschorst om beledigen scheidsrechter

8 dec 2020, 19:43

Vice-voorzitter Pavel Nedved en directeur voetbalzaken Fabio Paratici van Juventus zijn de komende periode geschorst, omdat zij afgelopen zaterdag de scheidsrechter hebben beledigd tijdens het thuisduel met Torino (2-1). Nedved, oud-speler van de 'Oude Dame', is tot 21 december verbannen van de club en moet ook nog een boete van 10.000 euro betalen, oordeelde een sportrechter in Italië. Paratici is geschorst tot 14 december. Het duo beschimpte de arbiter vanaf de tribune.

Paratici kwam vorige week ook al negatief in het nieuws. Hij zou valse verklaringen hebben afgelegd aan officieren van justitie in een onderzoek naar onregelmatigheden bij het Italiaanse taalexamen van de Uruguayaanse aanvaller Luis Suárez in september. Juventus deed toen een poging de speler, die bij FC Barcelona overbodig was geworden, naar Turijn te halen via een snel verkregen Italiaans paspoort.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.