Terug

Volg Vandaag Inside

Toparbiter Çakir fluit Oranje - Duitsland

Toparbiter Çakir fluit Oranje - Duitsland

11 okt 2018, 10:33

AMSTERDAM (ANP) - De Turkse topscheidsrechter Cüneyt Çakir heeft zaterdag in Amsterdam de leiding over het duel tussen het Nederlands elftal en Duitsland in de Nations League. De 41-jarige Çakir krijgt langs de zij- en achterlijnen in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA hulp van vier landgenoten.

De Turk had vijf keer eerder de leiding over een interland van het Nederlands elftal, voor het laatst op het WK 2014. Oranje moest toen in São Paulo in de halve finale via strafschoppen buigen voor Argentinië. Een jaar later mocht Çakir de finale van de Champions League tussen FC Barcelona en Juventus fluiten. Hij was afgelopen zomer ook actief op het WK in Rusland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.