Terug

Volg Vandaag Inside

TOP Oss passeert Almere na vierde zege op rij

TOP Oss passeert Almere na vierde zege op rij

17 nov 2018, 21:31

OSS (ANP) - TOP Oss heeft in een duel tussen twee subtoppers Almere City met 2-0 verslagen. Door de zege passeren de Brabanders de ploeg uit Almere. TOP Oss staat nu vierde in de eerste divisie, Almere City twee plekken lager.

Huseyin Dogan maakte na een uur het eerste doelpunt en een kwartier voor tijd was hij opnieuw trefzeker. Daarmee bracht hij zijn doelpuntentotaal op twaalf. Voor TOP Oss is het al de vierde zege op een rij in de eerste divisie. Tussendoor verloor het wel van amateurclub AFC (1-0) in de KNVB-beker.

Jong PSV won met 3-1 van het tweede elftal AZ. Bart Ramselaar en miljoenenaankoop Maximiliano Romero (twee keer) scoorden voor de Eindhovenaren.

Zondag wacht koploper Sparta de uitwedstrijd tegen NEC en staat ook de topper FC Twente-Go Ahead Eagles op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.