Terug

Volg Vandaag Inside

'Toornstra staat voor terugkeer bij FC Utrecht'

'Toornstra staat voor terugkeer bij FC Utrecht'

22 aug 2022, 09:11

Jens Toornstra keert mogelijk terug bij FC Utrecht. De Domstedelingen hopen de 33-jarige middenvelder over te nemen van Feyenoord, meldt Voetbal International.

Toornstra heeft nog een eenjarig contract bij Feyenoord, maar komt dit seizoen weinig aan spelen toe. De viervoudig international moest zich in de afgelopen drie duels met een invalbeurt tevreden stellen. Genoeg reden voor FC Utrecht om hem te benaderen voor een mogelijke transfer.

Toornstra maakte acht jaar geleden de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord, en speelde tot dusver liefst 313 officiële duels voor de Rotterdammers. Daarin was hij goed voor 65 doelpunten en 62 assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.