Terug

Volg Vandaag Inside

Toornstra baalt van terugval Feyenoord

Toornstra baalt van terugval Feyenoord

26 aug 2018, 19:47

HEERENVEEN (ANP) - Jens Toornstra was met twee doeltreffende acties in de eerste helft van grote waarde voor Feyenoord in de spectaculaire uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (3-5). De dynamische middenvelder kon echter onmogelijk tevreden zijn met de Rotterdamse overwinning in Friesland. De bekerwinnaar kwam na een stand van 0-4 in de slotfase nog serieus in de problemen. Pas na de treffer van invaller Yassin Ayoub in de extra tijd waren de drie punten binnen voor Feyenoord. ,,Een krankzinnig einde van de wedstrijd'', beaamde Toornstra bij FOX Sports.

,,Tot aan de zeventigste minuut was er voor ons niks aan de hand. We speelden heel goed en konden steeds de vrije man vinden. Onze voorsprong van 4-0 was terecht. Maar dan moet je zo'n marge natuurlijk wel vasthouden. We werden slordig, we gingen een beetje overdrijven in ons veldspel en lieten daardoor Heerenveen terug in de wedstrijd komen. Dit had ons niet mogen gebeuren. Onze terugval zal de komende dagen nog wel even blijven hangen. Dat is jammer. Bij mij overheerst toch vooral het gevoel dat we hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.