Terug

Volg Vandaag Inside

Tonny Vilhena verlaat trainingskamp Oranje

Tonny Vilhena verlaat trainingskamp Oranje

10 nov 2020, 21:23

Tonny Vilhena heeft het trainingskamp van Oranje verlaten. De middenvelder is positief getest op het coronavirus, zo maakt de KNVB dinsdagavond bekend. Vilhena is direct na de uitslag van de test naar huis gegaan en zal volgens RIVM-richtlijnen in quarantaine gaan.

Bondscoach Frank de Boer roept geen vervanger op waardoor de selectie van het Nederlands elftal nu uit 23 spelers bestaat.

Het Nederlands elftal treft woensdag in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam Spanje in een oefenwedstrijd. Daarna speelt Oranje in de Nations League op zondag tegen Bosnië en Herzegovina in Amsterdam. Drie dagen later volgt het duel met Polen in Chorzów.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.