Terug

Volg Vandaag Inside

'Toen Johan dat eenmaal had geroepen was het klaar, toen konden we hem bellen'

'Toen Johan dat eenmaal had geroepen was het klaar, toen konden we hem bellen'

12 jan 2022, 16:40

Het tweede seizoen van Marble Mania is begonnen. Vorige week mocht de familie Meiland de spits afbijten, maar donderdag is het zover; dan verschijnen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in de populaire knikkershow. 

Na het succes van het eerste seizoen moest SBS6 op zoek naar nieuwe kandidaten, maar dat het VI Vandaag-trio mee zou doen, was al héél snel duidelijk. ‘Hoe ik ze heb kunnen overhalen? Dat was bij VI het makkelijkst van iedereen’, glimlacht Winston Gerschtanowitz in gesprek met De Telegraaf. ‘Johan had zelf aangegeven dat hij wel een keertje wilde meedoen. Dus toen hij dat eenmaal geroepen had in zijn eigen programma was het eigenlijk klaar, toen konden we hem bellen.’

Volgens de presentator heeft vooral Johan een kostelijke middag gehad. ‘Hij vond het hartstikke leuk. Hij stond een beetje overdonderd in de studio en wist niet waar hij terecht was gekomen, maar toen hij eenmaal moest, ging hij er ook voor!’

Marble Mania - met de mannen van VI Vandaag, is donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden!

Héérlijke eerste beelden van VI-trio bij Marble Mania
2:02
Héérlijke eerste beelden van VI-trio bij Marble Mania

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.