Terug

Volg Vandaag Inside

Toch geen celstraf voor Bayern-verdediger Lucas Hernández

Toch geen celstraf voor Bayern-verdediger Lucas Hernández

27 okt 2021, 14:22

Bayern München-verdediger Lucas Hernández hoeft toch niet de cel in. Een rechtbank in Madrid heeft de straf van zes maanden gevangenschap wegens het overtreden van een straatverbod omgezet in een voorwaardelijke straf met een looptijd van vier jaar en een geldboete. De Franse international was in beroep gegaan na zijn veroordeling.

Hernández en zijn partner Amelia de la Ossa Llorente werden na een heftige ruzie beiden veroordeeld voor huiselijk geweld. Dat gebeurde in de tijd dat de voetballer uitkwam voor Atlético Madrid. Het koppel kreeg een taakstraf en mocht elkaar gedurende zes maanden niet meer zien. Nadat beiden zich weer snel hadden verzoend, werden ze bij terugkeer van hun huwelijksreis opgepakt wegens overtreding van het contactverbod.

Hernández' vrouw ging vrijuit omdat ze op het moment dat ze werden aangehouden het vonnis nog niet had ontvangen. In Spanje blijft een straatverbod van kracht ook als de betrokkenen zich weer hebben verzoend, dit om er zeker van te zijn dat dat niet onder dwang is gebeurd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.