Terug

Volg Vandaag Inside

Titelhouder Barcelona pijnlijk onderuit

Titelhouder Barcelona pijnlijk onderuit

11 jan 2019, 00:26

VALENCIA (ANP) - Een veredelde B-ploeg van Barcelona heeft het in het Spaanse bekertoernooi laten afweten. De titelhouder ging in de eerste wedstrijd bij Levante in de achtste finales onderuit: 2-1. Over een week is de return in Camp Nou. Dan mag met name sterspeler Lionel Messi, de grote afwezige in Valencia, de opgelopen schade repareren.

Jasper Cillessen mocht, zoals gebruikelijk bij Barça in het Spaanse bekervoetbal, Marc-André ter Stegen vervangen. De keeper van Oranje speelde geen gelukkige wedstrijd, inclusief een paar incidentjes met tegenstanders. Dankzij een late treffer van Philippe Coutinho, die op aarzelende wijze een strafschop benutte, zag de uitslag er voor Barcelona nog enigszins draaglijk uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.