Terug

Volg Vandaag Inside

Tip voor grenscontrole: de 'Duitsers hatende' hond van Johan

Tip voor grenscontrole: de 'Duitsers hatende' hond van Johan

10 apr 2020, 22:30

In Nederland geldt een 'intelligente lockdown' vanwege het coronavirus. Dat betekent dat in ons land een soepelere regeling geldt dan in andere landen, zoals Duitsland. Door het mooie weer dit paasweekend denken veel Duitsers daar van te profiteren door de grens over te steken. De marechaussee heeft daar zijn handen vol aan.

Mocht de marechaussee extra hulp nodig hebben dan zou het een beroep kunnen doen op Cuby, de hond van Johan. Grolloo ligt namelijk vlak bij de grens en volgens NAC-trainer Peter Hyballa heeft de hond van Johan een pleurishekel aan Duitsers.

VIDEO - In gesprek met Hyballa: 'Hond Johan vindt Duitsers niet leuk'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.