Terug

Volg Vandaag Inside

Tino Martin reageert op gerucht over 'dronken optreden' op bedrijfsfeest

15 nov 2022, 16:26

Tino Martin is behoorlijk geraakt door berichten dat hij in "kennelijke toestand" een optreden zou hebben verzorgd. Volgens de zanger noemt de beweringen van roddelvlogger Yvonne Coldeweijer hierover op Instagram "pertinent onjuist".

Martin zegt dat hij een grens wil trekken als er "bewust verhalen gecreëerd worden die absoluut niet gebeurd zijn". "Ik heb voor een volle zaal met enthousiast publiek, in het bijzijn van mijn voltallig management en begeleiding, en een tevreden opdrachtgever een professioneel optreden verzorgd. Het raakt me dat er zo 'slordig met de waarheid' wordt omgegaan", reageert hij op Instagram.

Volgens de 38-jarige Martin kan het bedrijf waar hij optrad bevestigen dat hij nuchter was en dat hij "naar tevredenheid" heeft staan zingen. Ook is zijn show "door niets of niemand" voortijdig afgebroken.

"Weet dat het op dit moment juist ontzettend goed met me gaat. Ik zit lekker in mijn vel, ik kijk terug op een prachtig weekend met veel optredens door het hele land en ben halverwege mijn succesvolle theatertour Onderweg naar jou. Het raakt me juist daarom extra dat een filmpje gemaakt tijdens een succesvol 40-jarig jubileumfeest van een prachtig bedrijf ten onrechte tot zoveel negativiteit kan leiden."

Het is niet de eerste keer dat over Martin verhalen de ronde doen over optredens in beschonken toestand. Coldeweijer plaatste dinsdag beelden van het bewuste bedrijfsfeest online. Zij stelde dat Martin "compleet van de kaart" was en dat "bezoekers en organisatie met open mond stonden te kijken." Tino Martin deelde ook zelf beelden van het optreden op zijn Instagram stories. Bekijk de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.