Terug

Volg Vandaag Inside

Tina Nijkamp onthult kijkcijfers van terugkeer Vandaag Inside: 'Mooie comeback!'

16 jan 2024, 09:58

De eerste uitzending van Vandaag Inside na de winterstop is bekeken door bijna 1,1 miljoen mensen. Dat meldt kijkcijferexpert Tina Nijkamp op Instagram.

Ze schrijft: "Een spannende kijkcijferochtend voor de mannen van Vandaag Inside. Hoe scoort hun comeback? Prima. Met 1.097.000 kijkers en een marktaandeel van 20.2% zit het programma ietsje boven het niveau van De Oranjewinter in de totalen. In de doelgroep 25-54 jaar ongeveer gelijk. Een mooie comeback, dus."

In Vandaag Inside reageerden Johan, Wilfred en René maandagavond op het succes van De Oranjewinter. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina, en kijk hieronder de andere hoogtepunten uit de eerste Vandaag Inside-uitzending na de winterstop terug!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.