Terug

Volg Vandaag Inside

Timo Baumgartl terug op trainingsveld Union Berlin na verwijderen tumor

Timo Baumgartl terug op trainingsveld Union Berlin na verwijderen tumor

3 aug 2022, 22:06

Prachtig nieuws voor Timo Baumgartl: de verdediger is terug op het trainingsveld van Union Berlin nadat er in mei een tumor in zijn teelbal bij hem werd verwijderd.

Direct nadat de tumor werd ontdekt - Baumgartl had een vorm van teelbalkanker - werd hij geopereerd. Daarna moest de PSV-huurling revalideren, en ook volgde er chemotherapie. Nu is hij terug op het trainingsveld bij Union Berlin.

In mei vertelde Baumgartl op de website van PSV dat de tumor bij een routinecontrole werd ontdekt: "Gelukkig doe ik al een aantal jaren aan preventieve zorg. Ik ben erg dankbaar voor de snelle, duidelijke diagnose en voor de succesvolle operatie die heeft plaatsgevonden. Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken voor de ongelooflijke steun. Dat zal ik nooit vergeten. Mijn focus ligt nu op het snelst mogelijke herstel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.