Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Timber ontmoet mysterieuze dame na zoektocht dankzij Touzani

ZIEN: Timber ontmoet mysterieuze dame na zoektocht dankzij Touzani

17 nov 2021, 15:55

Quinten Timber kwam begin oktober een interessante dame tegen in de 'Joe & The Juice' en begon via Twitter een onschuldige zoekactie, wat plots viraal ging. Voor de camera's van ESPN deed de Utrecht-speler vervolgens wederom een oproep.

Tot kort geleden heeft de middenvelder zijn droomvrouw nog niet gevonden, waardoor Soufiane Touzani voor hem 'op zoek is gegaan'. Helemaal aan het einde van het programma Tiki Taka Touzani komt de baltovenaar met een verrassende onthulling: de dame in kwestie is gevonden! Althans, hij had een dame gevonden die aan de juiste kenmerken voldeed: grijs trainingspak en een groene pet..

Het fragment is te zien vanaf 23:45.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.