Terug

Volg Vandaag Inside

Timber mogelijk op tijd fit voor Klassieker

Timber mogelijk op tijd fit voor Klassieker

20 jan 2023, 14:33

Arne Slot heeft zondag tijdens de Klassieker tegen Ajax mogelijk weer de beschikking over Quinten Timber. De middenvelder is op de weg terug van een blessure en "hij is verder dan we hadden gehoopt", zei Slot twee dagen voor het duel in De Kuip.

Timber liep in december tijdens een oefenduel met FC Emmen een voetblessure op en leek langere tijd afwezig te zijn. Slot zag de 21-jarige speler echter afgelopen week weer aansluiten bij de groep. "Hij heeft weer delen van de training kunnen volgen. We gaan zaterdag bekijken of hij tegen Ajax kan spelen, maar dat zal niet in de basis zijn. Het gaat de goede kant op en sneller dan verwacht."

Feyenoord mist sowieso Gernot Trauner, die eveneens in december geblesseerd raakte. Sebastian Szymanski trainde vrijdag weer mee met de selectie, nadat hij afgelopen weekend tijdens de met 3-0 gewonnen wedstrijd bij FC Groningen na een uur werd gewisseld.

De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax begint zondag om 14.30 uur in De Kuip. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.