Terug

Volg Vandaag Inside

Timber kopt Ajax in slotfase langs Watford

Timber kopt Ajax in slotfase langs Watford

18 juli 2019, 22:03

Ajax heeft donderdag in Saalfelden in Oostenrijk met 2-1 van Watford gewonnen. Het was de vierde zege in vijf oefenwedstrijden voor het elftal van trainer Erik ten Hag.

Watford nam in de 39e minuut de leiding door een benutte strafschop van Andre Gray. De penalty was gegeven na een handsbal van Sergino Dest. In de beginfase van de tweede helft schoot Donny van de Beek, op aangeven van Dusan Tadic, de 1-1 binnen. Invaller Jurriën Timber kopte in de voorlaatste minuut raak (2-1).

Bij Ajax verdedigde Dominik Kotarski het doel. Joël Veltman, Perr Schuurs, Daley Blind en Dest vormden de defensie. Op het middenveld koos Ten Hag voor Lasse Schöne, Razvan Marin en Van de Beek. Tadic, Kasper Dolberg en Quincy Promes waren de drie aanvallers. Darryl Janmaat had een basisplaats bij Watford.

Ajax speelt volgende week zaterdag tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Maandag volgen nog oefenduels met de Griekse clubs OFI FC en Panathinaikos.

''Van de Beek zou een perfecte speler zijn voor Liverpool'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.