Terug

Volg Vandaag Inside

Til richt zich tot Feyenoorders: 'Het doet me oprecht pijn jullie nu al weer te gaan verlaten'

Til richt zich tot Feyenoorders: 'Het doet me oprecht pijn jullie nu al weer te gaan verlaten'

4 juli 2022, 20:11

Guus Til heeft in een bericht op social media afscheid genomen van het Legioen en de Feyenoordfans en de club bedankt voor het afgelopen seizoen. Eerder op de dag maakte PSV bekend dat het de middenvelder had overgenomen van Spartak Moskou met een contract voor vier jaar. De Russische club had Til vorig seizoen verhuurd aan Feyenoord.

'Na twee lastige jaren hebben jullie me vorig jaar de kans gegeven bij te dragen aan een fantastisch seizoen dat we hebben afgesloten met een derde plaats in de Eredivisie en een finaleplaats in de Conference League', schrijft Til. 'Jullie hebben me met open armen ontvangen en me het plezier in voetbal teruggegeven. Het doet me daarom oprecht pijn jullie nu al weer te gaan verlaten. Ik zal jullie altijd dankbaar blijven voor de kansen die jullie me hebben gegeven en voor jullie warmte, hartstocht en loyaliteit. Ik ga jullie enorm missen.'

De 24-jarige voetballer licht ook zijn keuze voor de Eindhovense club toe. 'PSV heeft me een meerjarige contract voorgelegd waarmee ik mijn voetbalambities hoop te kunnen verwezenlijken en waarmee ik in één klap een einde kan maken aan een onzekere periode die was veroorzaakt door de gebeurtenissen in Oekraïne.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.