Terug

Volg Vandaag Inside

Til blikt terug naar periode in Duitsland: 'Die moffen hebben geen humor, joh'

Til blikt terug naar periode in Duitsland: 'Die moffen hebben geen humor, joh'

23 juli 2021, 17:01

Guus Til is blij om weer terug te zijn in Nederland. De middenvelder wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van Spartak Moskou, nadat hij vorig seizoen op huurbasis speelde voor SC Freiburg in Duitsland.

'Ik was twee jaar lang in het buitenland en corona heeft me mentaal helemaal opgefokt', vertelt Til bij Andy in de auto. 'Het afgelopen jaar ben ik geen een keer in Nederland geweest, alleen maar in het buitenland. Alle restaurants zijn dicht en je zit alleen maar thuis te trainen. En dat dan ook nog eens met die moffen', lacht Til. 'Daar word je ook niet vrolijk van. Die hebben geen humor, joh. Ik was uiteindelijk blij dat ik weg was daar. Ik heb eerst een jaar in Moskou gezeten en toen een jaar in Freiburg.'

Til en trainer Arne Slot werkten eerder al samen bij AZ en dus weet de middenvelder wat er van de spelers wordt verwacht. 'We trainen hard, man. Godskolere. Arne wil rammen. Ik geef hem ook wel gelijk. We trainen niet twee keer per dag, dat niet. Na de training moeten we bijvoorbeeld nog meters lopen nadat we al twee uur lang hebben gebeukt. Ik snap dat ook wel en het is ook alleen maar goed dat we dat doen.'

Bekijk in de onderstaande video het volledige interview met Til terug.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.