Terug

Volg Vandaag Inside

Tijdschema GP Miami: een latertje voor Nederlandse fans

Tijdschema GP Miami: een latertje voor Nederlandse fans

4 mei 2022, 10:10

Aankomend weekend debuteert het Formule 1-circus op het International Autodrome in Miami. Waar alle fans van Max Verstappen vorige maand in Australië nog erg vroeg uit de veren moesten, wordt het aankomend weekend een latertje.

Na de sprintrace op Imola keert het gebruikelijke format in Miami weer terug: twee vrije trainingen op vrijdag, de derde vrije training en de kwalificatie op zaterdag en de wedstrijd op zondag.

Verstappen houdt goede herinneringen over aan een GP in de Verenigde Staten. De regerend wereldkampioen won namelijk de laatste race op Amerikaanse bodem afgelopen jaar. Op 24 oktober finishte Verstappen voor rivaal Lewis Hamilton en teamgenoot Sergio Perez.

Tijdschema GP Miami 2022 (Nederlandse tijd):

Vrijdag 6 mei Vrije Training 1: 20:30 uur – 21:30 uur Vrije Training 2: 23:30 uur – 00:30 uur

Zaterdag 7 mei Vrije Training 3: 19:00 uur – 20:00 uur Kwalificatie: 22:00 uur – 23:00 uur

Zondag 8 mei Race: 21:30 uur – 23:30 uur

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.