Terug

Volg Vandaag Inside

'Tijd van Pogba bij Manchester United is voorbij'

'Tijd van Pogba bij Manchester United is voorbij'

8 dec 2020, 10:03

De Franse international Paul Pogba lijkt bij Manchester United aan zijn laatste weken bezig. Volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is het voor alle partijen beter als het in de winterse transfertermijn tot een breuk komt. 'Paul is ongelukkig. Hij kan zich niet meer laten gelden zoals hij graag zou willen en zoals ook van hem wordt verwacht. Hij moet naar een andere club in een andere omgeving. Zijn tijd in Manchester is voorbij', liet Raiola weten.

Pogba kwam dit seizoen pas vijf keer als basisspeler in de Premier League in actie. Afgelopen zaterdag maakte hij in de gewonnen uitwedstrijd tegen West Ham United (1-3) zijn eerste doelpunt in deze competitie. Vorig seizoen was de 27-jarige middenvelder door een enkelblessure ook al geen vaste kracht.

Pogba keerde in 2016 van Juventus terug naar Manchester United voor een bedrag van circa 98 miljoen euro. Zijn contract loopt in de zomer van 2022 af. 'En hij gaat niet bijtekenen. Ook daarom is het beter om nu uit elkaar te gaan', aldus Raiola, die Pogba wellicht bij Real Madrid wil en kan onderbrengen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.