Terug

Volg Vandaag Inside

Tighadouini duikt op bij De Graafschap

Tighadouini duikt op bij De Graafschap

7 feb 2020, 12:50

Adnane Tighadouini is opgedoken in Doetinchem. De 27-jarige aanvaller zit zonder club, maar hij mag voorlopig meetrainen bij De Graafschap. De afgelopen maanden hield hij zijn conditie op peil bij het tweede elftal van Vitesse.

Tighadouini liet afgelopen zomer zijn contract bij de Spaanse club Málaga ontbinden. De Marokkaanse international, geboren in de Gelderse stad Ede, ondertekende in 2015 een vijfjarig contract bij Málaga na een sterk seizoen bij NAC Breda. Tighadouini maakte vijftien doelpunten, maar kon niet voorkomen dat NAC degradeerde uit de eredivisie.

Het Spaanse avontuur van de vleugelspits liep op niets uit. Málaga verhuurde Tighadouini aan de Turkse club Kayserispor, aan Vitesse en FC Twente en vorig seizoen aan de Deense club Esbjerg fB. Hij zoekt nu een nieuwe werkgever. De Graafschap geeft hem de kans om in ieder geval in conditie te blijven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.