Terug

Volg Vandaag Inside

Tiger King-ster woest op Memphis Depay

21 nov 2021, 23:24

Carole Baskin, één van de sterren uit de Netflix-hitserie Tiger King, is woest op Memphis Depay. De aanvaller van Barcelona poseerde in 2020 met een lijger, een kruising tussen een vrouwtjestijger en een mannetjesleeuw, en het dier was ook te zien in een videoclip van Memphis. Het schoot bij Carole Baskin volledig in het verkeerde keelgat.

'Wat doe je met een lijger? Waarom veroordelen mensen tijgers en leeuwen tot leven in een kooi? Want die dieren kunnen nooit meer vrij leven. Dit zijn wilde dieren en we moeten ze in het wild beschermen, waar ze horen,' geeft Baskin aan.

Ze vervolgt: 'Ik denk dat ze het doen om aandacht te krijgen. Stop ermee! Doe niet zo onwetend en egocentrisch! Het is niet stoer.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.