Terug

Volg Vandaag Inside

Tickets Inter Miami 1000 procent duurder sinds komst Messi

Tickets Inter Miami 1000 procent duurder sinds komst Messi

19 juli 2023, 09:00

Sinds de komst van Lionel Messi moeten de supporters van Inter Miami diep in de buidel tasten om een wedstrijd bij te wonen. Voor het eerste thuisduel van Inter Miami in de MLS zijn de ticketprijzen met ruim 1000 procent gestegen ten opzichte van vorig seizoen, zocht het Algemeen Dagblad uit.

Na Messi's presentatie bij Inter Miami is er een enorme schaarste aan tickets voor het eerste oefenduel van de Amerikaanse club en daarom worden de laatste kaarten voor bizarre bedragen verkocht. Aanstaande vrijdag oefent Inter Miami tegen het Mexicaanse Cruz Azul en Messi kan in die wedstrijd zijn debuut maken. De laatste tickets staan te koop voor niet minder dan 250 euro en het duurste ticket kost maar liefst 50.000 euro.

Voor het eerste thuisduel in de MLS tegen New York Red Bulls zijn de ticketprijzen met ruim 1000 procent gestegen. Voor de komst van Messi kostte een ticket nog rond de dertig euro, maar inmiddels moeten fans volgens Fox Sports daar 350 euro voor betalen.

Betalen voor de wachtrij

Ook de vaste plekken in het stadion van Inter Miami zijn inmiddels uitverkocht. Wie voor het seizoen 2023/2024 nog in aanmerking wil komen voor een jaarkaart, moet een plek in de wachtrij kopen voor ruim 175 euro. Zonder terugbetaling.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.