Terug

Volg Vandaag Inside

Thuiswedstrijd AZ op verzoek van de club een dag later

Thuiswedstrijd AZ op verzoek van de club een dag later

12 nov 2020, 17:00

De wedstrijd tussen AZ en FC Emmen wordt op verzoek van AZ een dag later gespeeld. Het duel in Alkmaar stond voor zaterdag 21 november gepland, maar vangt nu op zondag 22 november om 20.00 uur aan.

'Deze wijziging creëert voor AZ een betere spreiding van de wedstrijden tussen de interlandperiode en de Europa League-wedstrijd tegen Real Sociedad', aldus de KNVB.

AZ heeft veel internationals moeten afstaan, onder wie een aantal aan Oranje. Het Nederlands elftal speelt op woensdag 18 november nog een wedstrijd in de Nations League, uit tegen Polen.

Donderdag 26 november speelt AZ in Europees verband tegen Real Sociedad. AZ heeft na drie duels in de Europa League zes punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.