Terug

Volg Vandaag Inside

Thuisduels Liverpool en Everton ook weer zonder publiek

Thuisduels Liverpool en Everton ook weer zonder publiek

30 dec 2020, 19:30

De terugkeer van een beperkt aantal toeschouwers bij de thuiswedstrijden van Liverpool en stadgenoot Everton is van korte duur geweest. De twee clubs uit de Premier League lieten woensdag weten dat voorlopig alle duels in Liverpool weer achter gesloten deuren gespeeld dienen te worden.

Het algehele verbod op bezoekers bij sportwedstrijden en andere live-evenementen is een gevolg van het verhoogde besmettingsrisico (fase 3) dat voor de Liverpool-regio is afgekondigd, vooral vanwege de uitbraak van de 'Britse variant' van het coronavirus.

Liverpool leidt in de Premier League en Everton staat op de derde plek. De koploper speelt de eerstvolgende thuiswedstrijd op 17 januari tegen Manchester United, dat momenteel op de tweede plaats staat. Everton speelt vrijdag al zonder publiek in het thuisduel met West Ham United.

Liverpool en Everton mochten eerder deze maand vanwege het toen minder hoge besmettingsrisico in de regio (fase 2) maximaal 2000 toeschouwers toelaten bij de thuisduels.

Twee weken geleden gingen alle voetbalstadions in Londen alweer op slot vanwege de stijgende besmettingscijfers in de Engelse hoofdstad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.