Terug

Volg Vandaag Inside

Throwback: Van Gaal benoemt 'Mike' Smalling tot derde captain van Manchester United

Throwback: Van Gaal benoemt 'Mike' Smalling tot derde captain van Manchester United

27 juli 2022, 11:10

De huidige Oranje-bondscoach Louis van Gaal was van 2014 tot 2016 hoofdtrainer van Manchester United. Naast flink wat tegenvallende resultaten, verliepen de persconferenties van Van Gaal ook niet altijd even vlekkeloos.

Zo wil hij tijdens een persconferentie duidelijk maken wie de aanvoerders van Manchester United zijn, maar lijkt hij zijn spelers nog niet helemaal goed te kennen. De inmiddels 70-jarige oefenmeester benoemt namelijk ene Mike Smalling tot derde captain.

Van Gaal wordt al snel gecorrigeerd door de aanwezige pers. Die wijzen hem erop dat Smalling namelijk geen Mike maar Chris heet. De Engelse verdediger zat toevallig naast Van Gaal in de perszaal en keek zijn trainer glimlachend aan toen hij Mike genoemd werd.

Bekijk de hilarische beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.